Ordrer under SEK 1000 – fragt SEK 80,00
Sender med Postnord
kreditkort

Reklamation

Webshoes.se följer 2 års garanti, enligt gällande köplag, gällande produktions- och materialfel som konstateras vid normal användning av produktet. Garantin gäller inte fel, skador eller slitage till följd av dåligt underhåll. Reklamationer om fel och brister som borde vara synliga vid första undersökning av varan, ska meddelas till Webshoes.se inom rimlig tid efter att felet konstaterats. Inom 2 månader är alltid rimlig tid.

Om du vill reklamera om en vara kan du alltid kontakta oss på telefon: +45 30806149 eller via e-mail: salg@webshoes.dk

Vi behandlar sedan din reklamation på bästa sätt. Det finns flera olika lösningar: varan ska evt. retur för reparation, utbyte eller kreditering/rabatt, beroende på varje enskild situation. Det är inte alltid vid behöver få varan fysiskt tillbaka för att kunna behandla din reklamation. Har du skickar in en vara till reklamation kommer du alltid att mottaga en e-mail, när vi har mottagit varan. I e-mailen får du information om processen vid behandlilng av din reklamation.

Vid reklamationsärenden betalar webshoes.se returkostnaderna i rimlig utsträckning och i de fallen är det alltid en bra idé att kontakta Webshoes via telefon +45 30806149 innan du skickar paketet.

Vid fel och brister eller evt. saknade leveranser bör du kontakta:

webshoes.dk
Omfartsvejen 3
6330 Padborg
E-mail: salg@webshoes.dk 
telefon: 30806149 

Om vi vill att en reklamationsvara ska skickas i retur till oss så sker det också till ovanstående adress – notera att vi inte hämtar paket som skickas med postförskott. Det är inte ett krav men behandlingen går snabbare om uttömmande information finns med i paketet – Ditt namn och ordernummer, till exempel kopia på orderbekräftelsen, kopia på evt. tidigare korrespondens m.m.

Ersättning
Vid avtalda rabatter, returnerade varor eller förbetalda varor som avbeställts innan skickandet, ska det ske en hel eller delvis ersättning av köpsumman. Ersättning sker via det kontokort som du använt när du köpte varan.