Ordrer under SEK 1000 – fragt SEK 80,00
Sender med Postnord
kreditkort

Betalning

Webshoes.se tar emot betalningar med Visa, Visa Electron, Klarna faktura, Maestro och MasterCard. Betalningen kommer först att dras från ditt konto när varorna skickas. Det kommer en avgift på vid betalning med vissa kreditkort, enligt följande tabell. Det är också möjligt att genomföra betalning via banköverföring.

  • Euro-/MasterCard, Visa, Visa/Electron, Maestro (0,00 kr. + 1,25%)
  • Diners Club kort (0,00 kr. + 1,25 %)
  • Utländska Euro-/Mastercard (0,00 + 3,75%)
  • Utländska Maestro, Visa & Visa/Electron (0,00 + 3,75%)

När du genomför en online betalning med kontokort är du alltid säkrad mot missbruk. Du har nämligen alltid möjlighet att avbryta betalningen när du får din betalningshistoria. Du har ingen självrisk om ditt kort blir missbrukt vid en nätbutik som använder SSL (Secure Socket Layer) i deras betalningssystem. Därmed är du faktiskt mera säker än i den fysiska världen, där du har en självrisk på kr. 1200, om ditt kontokort blir missbrukt via användning av en pinkod.

De uppgifter du lämnar vid betalningar online är krypterade, det betyder att det är bara NETS som kan läsa dem. Varken Webshoes eller andra har möjlighet att läsa dina kortinformationer.

Beloppet dras först på din konto i det ögonblick ordren skickas från Webshoes. Det kan aldrig dras ett större belopp än det du har godkänt vid köpet.

Förskottsbetalning via banköverföring gäller endast efter avtal med Webshoes.

Bank:
Kreditbanken
Reg.: 7930
Konto.: 7930-0001479931 

Aabenraa Kreditbank A/S
H.P. Hanssens gade 17
6200 Aabenraa